+ 359 899 17 86 81

Йонитрейд ЕООД е с основна дейност внос и дистрибуция на покривни аксесоари.

От 2011 г. фирмата е изключителен представител на водещия полски производител MDM (вж. галерията).С високия темп на растеж на продажбите MDM все повече се утвърждава като основен играч на българския пазар.

 

В портфолиото на фирмата влизат  всички основни артикули от групата на покривните аксесоари - подпокривни фолиа и паробариери,вентилационни ленти и елементи за било,обшивки за комин,снегозадържащи куки и решетки,скоби за капаци и др.

Благодарение на най-авангардните технологии в производството,продуктите на компанията са международно сертифицирани ( BBA,OSTB,ZVDH ).

 

MDM е редовен участник на международните панаири BUDMA в Познан,Roof and Timber в Щутгарт и Кьолн,BAU в Мюнхен,SAIE в Болоня,Ecobuild в Лондон,BouwBeurs в Утрехт,Batimat в Париж и Mosbuild в Москва.

 

За стабилния си растеж ,иновативност и постигнато високо качество на продуктите MDM е носител на множество престижни награди - Business Gazelle,Forbes Diamonds,Market Leader и Euro Leader.

 

Това,което предлагаме на българския потребител са голямо разнообразие, високо качество и много добри цени.

 

Очакваме запитвания и контакти с  търговци,магазини,строителни фирми,майстори на покриви и индивидуални клиенти.Предлагаме и необходимата професионална консултация.