+ 359 899 17 86 81

Начини на доставка

Всеки продукт от нашата  оферта може да Ви бъде доставен до два работни след поръчка. Изпращането се осъществява по куриер (СПИДИ). Плащането на поръчаната стока може да стане по следния начин:

1: С наложен платеж (плащате на куриера доставчик при получаване на стоката). В този случай продуктите се изпращат с фактура и касова бележка.  

 

При заявка на стойност до 50 лв.,цената на доставката е 6.00 лвЗа поръчки над 50 лв. доставката е безплатна Всички цени са с включен ДДС.

Какво включва доставката

 

Доставката включва поръчаните от вас продукти, фактура и касова бележна( за фирми),стокова разписка и касова бележка за физически лица.

Срокове на доставка

 Всички поръчки се доставят до 2 работни дни след потвърждение от получателя. Изключения се получават при национални празници, неработни дни или в случаи на изчерпани количества на дадения продукт. В тези случаи наш служител ще се свърже с Вас, за да се уточнят подробностите.
 

Връщане на стока

 

Всеки закупен продукт от нашия on-line магазин може да бъде върнат в срок от 7 работни дни след закупуването. Условията за връщане на стока са описани в Закона за защита на потребителя

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на: 1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
...
(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.

Закон за защита на потребителите в сайта на Комисията за защита на потребителите (КЗП)

Данни на фирмата:
Име: Йонитрейд ЕООД
МОЛ: Н.Петков
Адрес на регистрация: Пловдив,ул.Околчица 20А
BG160089410